Barcelona / Mobile World Conference

I forbindelse med vårt samarbeid med Nortrace og Huawei, ble Shiip invitert til å stå på verdens største mobilkonferanse

« Mobile WorldCongress» i Barcelona fra 26 Feb – 01 Mars 2018.

World Mobile Congress 2018

På konferansen viste vi stolt frem det Norske produktet vårt. Vi fikk snakket om problemene til Norske bønder, om jordbruket samt truffet mange beslutningstagere og tekno-evangelister fra hele verden. Vi fikk også møtt Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen sammen med våre norske venner 7sense som også stod på stand. Ketil ville høre om "smart landbruk og smarte bønder" i Norge.

Den internasjonale medie-portalen Lightreading (se video her) gjorde et videointervju, og Inside Telekom kom innom (les artikkel her) for en prat.

World Mobile Congress 2018

Latin-Amerika, Nord-Amerika, Oceania, Sør-øst Asia, Øst-Europa, Skandinavia, Afrika – hvor enn de kom fra hadde alle sine egne utfordringer men samme ønske: smartere landbruk. 

Sikkerhet, velferd, enkelhet og kostnads-effektivisering var blant de vanligste behovene vi møtte på vår stand. Men det var ikke bare sauer folk ville spore, det var også en del kameler, okser, hester og geiter. 

Etter å ha levert de første enhetene til det Norske markedet går vi på det globale markedet. Dette gjør at vi kan vokse og lære, utvikle våre tjenester og bli enda bedre.

Det er noe vi jobber med hver eneste dag.

Stor takk til GSMA og Huawei for invitasjon til årets største event, og takk for den beste plasseringen på messen!