HANNOVER / hannover MEsse

Gjennom vårt samarbeid med GSMA ble Shiip invitert til å stå på «Hannover Messe» i Tyskland fra 23 April – 27 April 2018. Det var ca. 250.000 besøkende på årets messe, det gjør den til en av verdens største i sitt slag.

Eric Macody Lund, Business Development, Hannover Messe 2018. GSMA / SHIIP

Eric Macody Lund, Business Development, Hannover Messe 2018. GSMA / SHIIP

Shiip møtte mange representanter og potensielle kunder på vår stand, de fleste kom fra Latin Amerika, en del fra Øst-Europa og noen fra Nordiske-land.

Sikkerhet, velferd, enkelhet og kostnads-effektivisering er de vanligste årsakene til ønske om smartere landbruk, samme som vi møtte i Barcelona. Vi ser frem til å utvikle et nytt og spennende internasjonalt-nettverk for Shiip.

Andre områder vårt produkt kan fungere på er utstyr, kofferter, biler og arbeidere i felt. Vi fikk stor interesse fra andre industrier enn landbruket, og kunder har spesifikke behov for sporing utenom dyr som vi vil se nærmere på.

GSMA gjengen og Eric Macody Lund fra Shiip

GSMA gjengen og Eric Macody Lund fra Shiip

Takk til GSMA for invitasjonen, uten de ville vi ikke hatt muligheten til å delta eller hatt en så flott stand. En ekstra stor takk til Eric Yu fra GSMA som organiserte det hele (og fikset alle dyrene!)

www.gsma.com  http://www.hannovermesse.de/  

/Shiip-gjengen